lördag 10 april 2010

Skidpremiär!!

Då var den stora dagen inne för Viola att stå på slalomskidor för första gången i sitt 1,5 åriga liv. Vi fick låna skidor av vår vän Erik och efter att pjäxor o skidor hamnade på fötterna inne på skidhyran, så ville hon inte ta av dem mer. (gott tecken:)). Vi bar ut Viola till barnbacken i Björnen färdigkittad och redo för den gigantiska backen... Det gick urbra och hon var bara glad hela tiden, INGA sura miner alls. -förutom när vi 1 timme senare var tvungna att åka hem (jag skulle jobba), då börja hon gråta och ville åka mera, mera..!! Nya Anja Persson kanske??!!
Här åks det genom Draken.
Viola åker manchester:)
Åkbandet var urkul!
Att krama Björnen är ju så'klart ett måste.
Så här trött blev man efter 1 timmes skidåkning, så det blev till att sova på Zebracafét.

Idag, lördag har varit ännu en dag av finväder till vår stora glädje! Så pappa Martin var ute i skidbacken en sväng, medan jag o Viola "jobba" lite och sen gick vi hem och lekte på "vår" gräsmatta. Det blev både snowraceråkning, i den sista lilla snön vi har kvar, och lek med kratta, spade och skottkärran.

Ikväll ska vi på möte i Nyland och sen blir det grabbkväll med tv-spel o El Clasico och vi tjejer ska hänga hos Anna och tjôta:)!

Hoppas ni andra också har en skön helg och njuter av det fina vädret och härliga utomhusaktiviteter.

Imorn ska vi på gudstjänst på Skutan, blir utomhus på Kabin berg - ski in/ski out, grymt bra initiativ!

1 kommentar:

  1. Åh vad det låter som en bra helg, här är vi sjuka och trötta men har alldeles för mycket att göra innan torsdag...

    SvaraRadera