tisdag 28 september 2010

3 har blivit 4:)!!

Då har ett litet nytt mirakel fötts, en fjärde Walduboare har kommit till världen, vi har blivit berikade med ännu en liten prinsessa!! - välkommen vår älskade IRMA WALUDBO!! Hon föddes torsdag 23/9 kl 11.08 och var 52 cm lång o vägde 3780 g.
Stolt pappa med en några timmar gammal tjej!
Stolt mamma med en hårfager prinsessa som bara är 5 timmar.

Myspystjejen!!
Allt gick bra o vår lilltös mådde fint, så dagen efter förlossningen o med en natt utan pappa M o Viola, kände vi oss redo för hemfärd! Det var en mäkta stolt storasyster som kom o hämtade oss!!!
Hemma så lyxade vi till det med hamburgare och Schwarswaldtårta ifrån Sundings, slurp!! -den tog dock inte slut, så vi gick upp till våra vänner Eriksson/Ström där Kempes o Camnerins var också och delade med oss av 1,5 dygn gamla Irma och av tårtan:).


Jag o Viola var o köpte en snuttefilt till Irma, Viola valde en söt kanin:)!
Första badet gick galant och hon fick precis plats i minibaljan! Är konstigt att tänka sig att Viola också har fått plats i den...!
Här har vi några trötta, men tappra små prinsessor!! Viola har precis sovit lunch och Irma sover, som vanligt bara;)

Det måste gå undan när man tar kort nuförtiden... Viola älskar att gosa med lillasyster, men bara några sekunder i taget...

2 kommentarer:

  1. GRATTIS till stolta föräldrar, vilken underbar liten flicka! Och Grattis storasyster Viola, tror visst hon är väldigt lik Dig:-) Du ser oförskämt fräsch ut Elin, måste gått som en dans! Ta hand om er och mys, mys massor! KRAMAR från Greta, Edvin, Jakob och Maria

    SvaraRadera