måndag 31 januari 2011

skön helg!!


Say no more;)

Viola ammar Lilla My samtidigt som Irma får mat:)!

Åh vilken skön familjehelg vi har haft! Var välbehövligt för alla parter:)! I fredags hade vi vår veckoåterkommande afterwork på Åregården med vännerna Lisa o Niclas, Kempes o Camnerins. Det blev mys sedan hemma hos Lisa o Niclas med lite snack, snacks o tv-mys och även lite "Snowroller":) Irma var vaken till sena natten och pigg o glad nästan hela tiden! Hon är en riktig liten solstråle som charmar de flesta o sååå söt, så'klart:)!

Lördag var det storm så det blev det bad på Holiday club för alla 4 och efter det så blev jag och Viola friserade av vår bästa frisör Johanna! Viola fick sitta i en tuff bil och skötte sig exemplariskt:)
Hemmamys resten av em/kväll med egengjorda biffar och Emil i lönneberga.

Söndag begav sig Martin ut i fluffsnön - hade kommit mycket fin snö under lördagen. Jag och tjejerna var hemma och gjorde oss fina - måla naglarna (jag o Viola) och våfflade håret, alla 3:), innan vi skulle åka till Östersund och lyssna på Mora Träsk - LYCKA!! Viola, Elvin o Ella dansade på och tyckte det var sååå bra (i alla fall halva tiden, lite långt med 1 timmes konsert när man inte är så stor). Avslutningen på dagen bestod av innebandy för Martin och kyrkan för oss andra. När vi kom hem såg jag o Martin Solsidan på TV4play - sååååå bra!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar