torsdag 10 februari 2011

Soft dag o badkväll!

Vi har verkligen haft en lugn o skön dag idag! Jag har fått till rutin att gå och träna efter att vi har lämnat Viola på förskolan, vilket känns riktigt skönt. Irma är så mysig nu och är oftast nöjd o glad och särskilt om man "hänger" med henne, annars blir hon lätt rastlös.
Smakportionerna är i full flärd nu..., gröt blir det varje dag (än så länge bara några teskedar per gång) och det har även smakats potatis och även lite äpple och majskrokarna slinker ner med god aptit. Hon tycker det är helt ok att äta mat, men blir urnöjd när hon får amma, vilket alltså än så länge är storfavorit:).

Vi åkte till affären och hämtade ut ett paket till Viola (ett köp från Tradera). När vi kom hem så öppnade hon det -med andakt- o blev urlycklig för det rosa fodrade galonstället från Didriksons - det var superfint o hon är så söt! Tradera är sååå bra, rekommenderas om det inte redan är något som används! Jag har verkligen gjort många storfynd där och sparat en hel del pengar (inbillar jag mig själv (o Martin) i alla fall;)).

Efter att vi ätit en smarrig lasagne med morötter, vitkålssallad och kikärtsröra till, så var det badkväll för våra prinsessor. Irma fick nöja sig med rosa baljan, medans Viola intog storbadkaret:)! (Obs, se Viola som har lärt sig att göra segertecknet av kusin Elvira).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar