onsdag 2 mars 2011

Barnvälsignelsehelg med 60-åring o övriga föräldrar:)!A

På torsdagen kom Carina o Thomas och förgyllde vår dag. Denna dag var även Thomas 60-årsdag, så den firade vi med 3-rätters middag på kvällen - uppskattat:)
Under fredagen åkte jag o Irma till Östersund o hämtade hem vår "nya" Saab 9-5. Känns stort att ha köpt en familjebil, men välbehövligt eftersom vi ju faktiskt är en familj:)
På lördagen kom Ann-Britt o Lennart också och då var vi fullt hus. Det blev en mysig stund i Björnens skidområde, där Viola visade upp sina skidfärdigheter för mor- och farföräldrarna och inte minst att hon åkte knapplift själv! Innan korvgrillningen, så begav vi oss ut på en tur med ankarliften, jag, Martin o Viola och det var lycka att få åka i en lift alla 3!!
Vi firar 60-åringen!
Ankarliftsåkning, alla 3:)
Vår "hoppoman" är i full gång innan läggdags!
Viola o farfar hejar på pappa som hoppar.
Vi kikade på damernas WC på söndagen.
Det var kul att kolla skidor, men roligare att åka stjärtlapp bland allt folk!
På söndagen hade vi barnvälsignelse i Filadelfia Undersåker för vår lilla prinsessa Irma Paulina! Det var en mycket lyckad stund med skönsång av Miriam o Maja som var kompade av Samuel, Simon o Pontus. Olof höll i välsignelsen och efteråt bjöd vi på prinsesstårta (så'klart:)).

La Familia Waldubo
Under måndagen var mormor o morfar kvar o umgicks och då passade vi på att hänga lite på Åresjöns is. Det blev lite längdskidor då för vår skidfantast. Efter så blev det lite fika på Åre bageri och Viola gick till kassan med pengar i handen och beställde sin egen chokladboll!! "Jag vill ha en chokladboll". -och det fick hon och även pengar tillbaks. STORA tjejen!!

Ut på tur, aldrig sur:)

4 kommentarer:

  1. Ja!!! Då ska vi ut på tur o aldrig va sur... Vore kul om vi kunde få till en logistik att ge oss ut lite i alla fall!! kram på er

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder...Å din far har skaffat fint skägg. Nice ;-)
    Tyvärr såg man inte Irmas klänning så mycket men man anar lite rosa och tyl. En riktigt liten sötis som sin storasyster. Kram

    SvaraRadera
  3. Du får kolla närmare på klänningen (o Irma:)) när du kommer!! Ja, schysst med skägg på farsgubben:) - ska tyvärr bort i vår säger han. Puss på dig

    SvaraRadera