lördag 6 juni 2009

Dagen innan nationaldagen: En dag i studenternas tecken...

Jamen idag är det då den 6:e juni, Sveriges Naionaldag - forna Svenska Flaggans Dag. Denna dag har blivit ett nytt skäl att fira runt om i landet, särskilt sen den blev helgdag för några år sedan. (dumt att ta bort Annandag pingst som alltid infaller på en måndag, men, men...). Vi hade tänkt tanken att fira lite. Gå till Hembygdsgården här i Åre, eller göra något annat stämnigsfullt.., men vi blev kvar hemma - städandes. Det var inte superduperkul, men ack så nödvändigt. Tvätt sen 2 veckor tillbaks blev tvättad, förråd utrensade och gammalt skrivbord utbytt mot mindre och ljusare. Violas dag kanske inte har varit jätteroligt, men hon har varit ganska glad ändå! 
Igår var det student här i Åretrakten och vi hade äran att få fira Stina och Olle. Det var en supermysig tillställning med god mat och superb tårta hos familjen Olsson i Undersåker!
Viola inledde dagen med att duscha med farsan och då är man så här supersöt som på bilden nedan!


På kalas ska man självklart vara finklädd och det var ju Viola så'klart:-) Hon hade t.o.m. guldhalsband på sig dagen till ära. På kalas får man också ballonger (tydligen..) till Violas stora glädje! 
Stilige Olle var en av studenterna, en riktigt glad prick som nu är klar Byggare!
Söta Stina var student n:o 2. En charmig tös som nu är färdig Naturare. Hon är den tuffa tjejen som ligger bakom det schyssta mössmärket inima! Gå gärna in och titta på hennes hemsida och beställ mååånga mössor!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar