tisdag 23 juni 2009

Målet med vår semester:-)

Då var vi i Vimmerby som var lite av målet med vår södertripp!! Vi hade ett bröllop att gå på  - på våra vänner Åsa och Björns! Innan bröllopet var det en hel del fix att göra, vilket var kul att få vara med och göra. Det var alltifrån vika servetter, bära bord, göra förrätt och flytta växter (se ovan!).
Det kunde ju inte bli bättre än att få hänga lite med sina goá "Årevänner" och fixa och dona. Här står Camnerins och Kempes utanför Astrid Lindgrens barndomshem, för det var på Näs som vi bodde och som vigseln gick av stapeln. (Björn är brorsbarnbarn till Astrid).

Finfina brudparet Åsa och Björn blir här vigda inför mycket släkt och vänner på trappan till Näs. Riktigt kul för min brudklänning kom till sin rätt igen på vackra Åsa!
Vårt bidrag på festen blev en succé! Det var skönskön dramatisering av väl valda låtar ur Djurens brevlåda:-)

Denna bröllopsfest var en "milstolpe" i vårt liv. Mormor och morfar var supersnälla och var barnvakter åt Viola på en camping lite utanför Vimmerby. Detta innebar att vi sov borta ifrån Viola för första (o enda;-)) gången. Det gick kanonbra!! - för Viola alltså..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar