tisdag 21 juli 2009

En semestervecka fylld av sol, bad, trevligt umgänge, beachvolley, husvagn... m.m.!!

Då är vi tillbaks i Åre - 11 grader och regn..., efter att ha haft en fantastisk vecka i södern!! Vi började i på Västkusten; Martin var i Tjuvkil på golfdag, Elin o Viola hann med att träffa Bäckrudsklanen i Fiskebäck och Rymans på Hönö - lovely!! Sen blev det umgänge i Alingsås med familjen Svensson. Det var extra trevligt att träffa Emelie o John, som snart ska få barn (var det då.. - nu har de fått en Olivia!!!!). Vi träffade också Sonja o Robert, alltid mysigt för Viola att få umgås lite med gamlafarmor och gamlafarfar. 

På måndagen packade vi in oss allihop i bilen och styrde kosan mot - Öland!! 

När vi kom fram, efter en hel del köer, lite hamburgareintag, stopp hos Anna i Bor, så hade Miriam, Simon o Daniel redan fixat plats för mor o fars (mormor o morfars) husvagn och förtältet var uppsatt, grymt jobbat!

När man är på semester får man t.o.m. äta choklad...!

Vi umgicks med många goá vänner på Bödagården och på den härliga Böda beach! Några var fam Arnstrands från Alingsås med söta dottern Ebba.
Ebba och mamma Lisa på beachen

Sötis-Viola i morsan brillor!

I början av vecka var Viola lite feg för sanden och vågade inte riktigt gå omkring i den. Vattnen var ganska kallt, så det var inte heller det roligaste. Efter någon dag förändrades det! Både sanden och vattnet var "a piece of cake"... och hon älskade att bada, bli uppslängd i luften och ner i vattnet och att leka i (och äta) sanden.

Nu går vår lilla Skrutt omkring som aldrig förr. Hon smiter iväg, så man måste verkligen ha koll. Det är lite skillnad mot när hon bara satt still, eller ålade sig långsamt, men sååå roligt att hon kan upptäcka saker själv ju!

Vår kamera fick lite för mycket av den härliga sanden i sig.., så tyvärr blev det inte så mycket bilder på allt annat vi upplevt och alla andra vi träffat på, men ska försöka lägga ut bilder från telefonen snart. - inte minst på Violas söta kusin som föddes i torsdag, bra jobbat Emelie o John. Vi är så stolta över er och över er nya fina lilla Olivia!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar