torsdag 2 juli 2009

Mor- och farföräldrar på besök!

Veckan började lite olyckligt, i alla fall för pappa Martin. Han matade Viola med frukostgröten och hon satt och viftade med händerna, som vanligt. Hipp som happ så var ett finger inne i Martins öga och rispade till- aj, aj!!! Han gick till farbror doktorn och såg så här fin ut efter det besöket. Hoppas det går över snart!! "Pappa pirat"...
Mormor och morfar är nu också på besök vilket självklart uppskattas mycket! Det verkade som Viola kände igen dem när de kom, men hon är ju rätt så glad mot de flesta, så det är svårt att veta.
Jag, Viola, mormor och mofar var vid Helgesjön och badade under onsdagen. Det var varmt och gott, men inte i vattnet - tyckte inte Viola och mormor i alla fall. Det är så vackert vid den sjön med Åreskutans baksida i bakgrunden - lovely!
Hemma är det gott att svalka sig i sin egna badbalja, där badtemperaturen är runt 30 grader (hm, inte så mycket svalka kanske...). Vattenkannan är så roligt och varför kan man inte fånga strålarna som kommer ifrån den??
Vi grillade och hade det trevligt familjerna Waldubo, Carlsson, Svensson i onsdags kväll. Det var sista kvällen innan farmor och farfar drog hemåt till Alingsås igen, efter sin 11 dagars vistelse i Årefjällen. Det är allt bra trist att vi bor så långt ifrån varandra!!

3 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder och vilken härlig sommar ni har! Tänk att Viola kan gå nu, stora tjejen - va Kul! Vore kul med en fika ngn dag! Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Hon e tokig i att prutta tjejen... Men stackars Martin, såg inte kul ut i ögat. -Anna

    SvaraRadera
  3. Fika snart låter kanon:-) Vi drar iväg på fredag och åter om 10 dag, men efter det är vi hemma!

    SvaraRadera