tisdag 15 september 2009

Bärplock.., innebandy, 1-årskalas!

Helgen har varit riktigt skön! Vi har umgåtts med goá vänner både hos oss, hos Måsen, på fest hos Johanna, kalas hos Mattias, i kyrkan etc. Viola har hängt med hela tiden, men hade lite svårt att sova när vi var borta på kvällen. - hon älskar att vara med där det händer.., så i lördags gick jag och hon hem vid 22.20, så att det blev lite sömn under natten.

Vi hade en liten familjestund i lingonskogen i Vålådalen, men de lingon som fanns var lite omogna. Efter lingonplockningen gick vi och hejade på Martin och UIF's innebandymatch. De vann med 10-2 mot Hållands fhsk: hurra!!!
Tur att vi har regnskydd på väskan, då kan man vara ute jämt:)!
Far och dotter på innebandymatch!!
Igår var vi i Häggsjön och firade Freja som fyller 1 år idag! Det blev mycket paket till henne och tårta till alla barnen! -de åt den, men tyckte bättre om vindruvorna!
Polarna Viola, Malte, Freja och Elin!
Kul leksaker fanns det i Häggsjön.
På väg ut till Häggsjön, så fanns detta fantastiska hus. Det ligger "för långt bort" för min smak, men tänk att bo i ett sånt här hus!! - med veranda och allt:)

1 kommentar:

  1. Åhhh vad jag längtar efter att träffa er!!! Jul blir på fastlandet så då borde vi ju hinna ses nån minut iallfall...
    Hur Daniel hinner med allt? Vet inte men vi har ju fostrat en schäfer - säger man sitt så sitter hon, kanske funkar på Folke på dagarna oxå...
    KRAM!!!!

    SvaraRadera