tisdag 15 september 2009

Long time...

Tiden springer iväg... Det var ett tag sen sist och som vanligt har det hänt ganska så mycket. Under veckan har Martin pluggat ganska mycket - han läser ju 200 %, så det blir mycket i Östersund för hans del - bara 7 veckor kvar!! Jag och Viola har umgåtts med vänner, haft det gott själva och bl.a. varit på Kyrkis - vilket var mycket trevligt! Det var många goá vänner där både till mig och Viola och det är aldrig fel att få snattra loss lite under sopplunchen!

Viola har senaste veckorna börjat bli lite extra mammig... Vi hoppas att det är något som snart går över, men det är väl en period som ska genomgås också. För mig är det så'klart jättejobbigt när jag lämnar hemmet och hör hennes gallskrik och tårarna sprutar som värsta "Lille-Skutt-tårar"... och för Martin är det också jobbigt så'klart, men som tur är så håller det inte i så länge.

Här nedan kommer lite axplock från Violas vardag.

Viola har några dagar i rad "däckat" i bilen när vi har åkt hem på eftermiddagen och det har gått att bära in henne i lägenheten och hon har fortsatt att sova på sin gosiga fårfäll.

Pott-träning:)
I fredags var vi på Holiday club och badade, familjen Waldubo och familjen Camnerin. Där stötte vi även på fam Lund (som får tillökning på torsdag - mys!!). Viola tyckte det var ok att bada, men det var nog lite fel tid på dygnet för att det skulle vara ultimat. Ella gillade också läget och särskilt i den varma poolen!
Vi har invigt Violas (ärvda) regnkläder, eller som vi brukar säga: "vår lilla vägarbetare"...

Yippie, plaska i vattenpölar utan att morsan blir arg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar