söndag 7 mars 2010

Nu är vi snart en otroligt mysig helg till ända. Den började i fredags med mys med Kempes, Anna (tills hon åkte med nattåget), Erik och Johanna. Det blev pizza ifrån Liten krog, men hemma hos oss och mycket godis och annat... Erik fyllde 30, så det var mysigt att få fira honom lite hos oss. Det blev extra mysigt med att fam Kempe sov över i vårt residens.
Frukost med kompisen Lilja! - nice:)
På lördagen var det strålande sol och urvackert. Vi tog våra barn och pulkor: Waldubos, Kempes och Camnerins och begav oss från Trillevallen till Ytterstvallen, en gammal fäbodvall c:a 5 km från Trillevallen. Där möttes vi av Klintefelts, Johan, Alvtegens m.fl. Mycket lyckat och mycket goda våfflor! Våra söta små prinsessor sov sig igenom turen dit och fikastoppet där, men Viola och Ella vaknade på vägen hem, men det var inga ledsna miner utan mer fascination över deras skidande pappor.
Martin och Viola på väg mot Ytterstvallen.
Vilket väder, vilken utsikt!!
Fantastiska utsikten från fikaplatsen!

Efter dagen på fjället, så blev det en helkväll hos Kempes. Viola satt stilla och lugnt hela kvällen - hade fått feber igen...! Hon somnade som en stock i samma rum som Lilja, men vi åkte hem vid 23, så vi fick lite sömn under natten. Tyvärr var det en febrig dag under hela söndagen, så jag fick åka själv till kyrkan medan Martin var hemma med Viola. Jag hann dock hem till Vasaloppsmålgången:)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar