lördag 29 maj 2010

Älgarås

Kristi Flygare-helgen var det dags att dra mot södern, först till Älgarås för mig o Viola (o Gbg för Martin), sen en snabbis till Alingsås innan det var dags för Mallorca:)!!
På nerresan så var det riktigt surt med en bil som vägrade starta på 1 timme varje gång som vi stannade o till råga på allt så fick jag ett kärringstopp en gång.. (ja, pinsamt!!), och då var det bara att putta in bilen på en avtagsväg o stå där i en timme o vänta! Tyvärr så kräktes Viola typ hela nedresan o efter halva började även jag..., men det kunde bara bli bättre och det blev det!

Vi fick äran att hänga några dagar med både mormor o morfar, hela Claessonfamiljen o även Anita o Nisse! Det blev mycket mys (efter att vi hade återhämtat oss..) och inte minst i Habelsbolet.
Viola pussar på sötaste Wilhelm.
Premiärtur på trehjuling. Tramporna var lite för långt borta...
Mys med bästaste "Vira o Manuel":)
Pappa/morfar skjutsade mig och Viola till Alingsås på lördag morgon, TACK!!! och sen hann vi med en redig gófrukost hemma hos mysigaste Rymans och då fick Viola leka lite med Karl innan det var dags att dra sig mot flygplatsen! Tack snällaste Alec för skjutsen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar