lördag 30 oktober 2010

Syskonkärlek mm

Då har det gått lite tid sen sist... Vi har haft vår dator inlämnad på lite disklagning och nu är den tbxs igen och så också vi:) Tiden går fort, Irma är redan dryga 5 veckor och hon är mer och mer vaken och ger oss många leenden - ljuvligt! Det är så fantastiskt härligt att se hur glad hon blir när Viola pratar, sjunger, gosar etc med henne också - våra föräldrahjärtan blir så varma!
Syskonen sitter o gosar i soffan!
Mor o dotter vid rutschkanan på gården.
Godingar!!!
Martin o Viola bakar chokladbollar. Ok, Martin bakar o Viola äter...
Vår lilltjej sitter i soffan o softar:)
Viola har längtat så efter snö, så när det för ngn vecka sedan dök upp lite snö tänkte vi att nu ska vi ut o åka snowracer till hennes stora glädje. Det slutade med att det blev åkning på stenhård konstsnö i Olympiaområdet. det gick undan vill jag lova!!

Här susar de nerför backen med hejdundrade fart! (OBS inte hela vägen från toppen..).
Vi fick till lite pulkamys o grill i Björnen också med Camnerins (tyvärr tog batterit slut i kameran). Det var inte mycket snö att hurra för här heller, men på parkeringen fick vi till en LITEN, men naggande god, snögubbe.
Igår var det VIOLA's namnsdag. Det firade vi så'klart, enligt Carlssonstraditioner.., med tårta och paket. Viola var så glad att mamma sjöng "Ja må hon leva" - favoritsången nuförtiden;)

Busiga söttjejer!
Jag är bara för gó!!

1 kommentar: