torsdag 14 oktober 2010

Våra prinsessor:)

Tiden går fort! Idag är Irma redan 3 veckor gammal, stora tjejen... Hon växer o frodas och vägde i tisdags 4340 g o var 55 cm lång! -det blir nog en Viola i repris vad gäller tillväxt... Nu är det tyvärr lite synd om båda våra små tjejer som har blivit tokförkylda. Viola hostar o är täppt/rinnig om vartannat och Irma är täppt i näsan o nyser mycket. -känns lite småjobbigt när en sån liten "fis" blir täppt i näsan, men vi kämpar på med koksalt o bröstmjölk i näsan o varvar med att suga ut med näsfrida. Irma har ju även haft lite magproblem och varit vaken mycket. I tisdags em köpte vi Minifom och det känns redan som att det börjar göra susen för vår lilla prinsessa. -skönt!



Ellas babygym kommer bli en hit för Irmisen!

Våra prinsessor myser sött ihop!
Viola med "pippislätor".., som brukar sitta i 5 min som mest.

I onsdags (igår) var jag och Viola på barngymnastik. Vilken total lycka för vår lilla tjej som älskar allt vad hoppa, springa, göra kullerbyttor etc. Det var många roliga kompisar där också, och inte minst Ida från Göteborg! När vi skulle åka hem började Viola storgråta, hon ville ju hoppa och springa mera!
"Följa John" i ring.
Viola är stark o nöjd:)!

3 kommentarer:

  1. Åh inga magproblem!!! Sånt tycker vi inte om. det finns även något som heter Semper magdroppar som är bra.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Fina bilder! Vad roligt att hitta er blogg! Vi pratade med T&C på skype och fick då adressen. Vi skrev ju ett litet svar till er på vår blogg och gratulerade till Irma, men om ni inte läst det så gör vi det igen nu!! Och ni är som sagt MYCKET välkomna att komma och hälsa på när ni vill!!

    Ha det riktigt gott framöver.
    Kram från oss alla genom
    Mattias

    SvaraRadera