söndag 22 februari 2009

Födelsedagshelg:-)

När jag skrev sist så var klockan 20 och Viola sov och det var för natten - hör o häpna... Efter det har dock Skruttis varit sjuk, haft feber och varit superförkyld, så nätterna har sett lite annorlunda ut. Man känner sig så hjälplös när hon inte är iform och hon har vaknat några gånger på nätterna och gråtit högljutt (har knappt hänt innan) och märkt att hon har haft svårt att andats. Då har jag varit framme med nässpray och "snorsug".., inget populärt, men har hjälpt rätt så bra.
Idag fyller min älskade Martin år och vi har haft besök av hans goáste "gubbar" från Alinge Texas, Alexmannen, Dave och Rasta-Danne... De kom o överraskade Martin i fredags och lyckan var total!! Sedan har helgen bara fortsatt lyckosamt för den nyblivne 30-åringen, med grym skidåkning med 15 sköna grabbar igår, bastu och sen överraskningspartaj på kvällen med 25 pers, så lyckat!! I morse kom jag och Viola in med frukost på sängen och paketet blev en ny "driver" från oss, Svenssons, Carlssons och Claessons och även lite annat smått o gott:-)
Vi var och födelsedagsåt och avskedsåt... på Broken idag med Alingsåsgrabbsen och Anna, riktigt trevligt, men också sorgligt! Varför ska man behöva ha sådana grymt goá vänner så långt bort, tårfyllt farväl!! Det var Violas första Brokenmiddag, men absolut inte den sista...!
Så här mysigt nerbäddad var hon när vi gick hem idag, med "Stinas" INIMA-mössa och mormors hemstickade tröja - lovely!!
Hon börjar bli så grym på att sitta nu, läckert!! Hon är verkligen så cool, man kan inte annat än älska henne!! Nu ska jag gå och väcka henne från hennes "powernap" så att hon kan somna för kvällen... Pappa Martin är och jobbar, men kommer om en halvtimme - gott. Ikväll blir det Beck för oss "vuxna"...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar