onsdag 11 februari 2009

Vecka med föräldrar o annat nice!

Just nu står Viola ute och sover och kan man bli annat än lycklig när man har sådan utsikt som vi har! Idag är det strålande solsken o fint med snö o runt -10, så perfekt!! Därför kunde inte dagen börjas bättre än som för mig (se bild nedan) i Ullådalen!! Jag, Johanna, Mia o Åsa (+ 2 barn och 2 hundar) var på en liten tur i fantastiskt väder - livet leker:-) Denna gång lämnade jag Viola hemma hos sin far, kan vara skönt att få vara lite "ensam" ibland både för mig och även för honom med Viola.

Igår satt Viola i vår gamla tvättkorg (numera hennes mjukisdjurskorg) och lekte lite. Hon ser mer förvånad ut än glad, men på bilden nedan är hon nöjd o glad o har precis ätit:-)

VI har haft finbesök av Violas farmor o farmor o mormor o morfar under förra veckan. Det har varit mycket trevligt, och Viola har blivit bortskämd som vanligt... En av anledningarna att de var uppe, var att det var barnvälsignelse för vår prinsessa i Filadelfia Undersåker. Det var en mycket lyckad "tillställning", med våra vänner o familj o Viola i centrum (ngt hon gillar skarpt..!) Pontus spelade saxofon och Miriam sjöng. Hon sjöng bl.a. en sång som hette Välkommen, som var otroligt fin!! Kommer nog lite bilder från barnvälsignelsen längre fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar