måndag 4 maj 2009

Sköna maj:-)

Då är det redan 1:a maj - tiden försvinner snabbt förbi och vår "lilla" tjej är redan 7 månader (och 4 dagar...). På morgonen var det "disco" hemma hos oss där Viola och dockan "Rut" dansade glatt till Martins nynnande toner.

Jag och Viola begav oss ut till Storulvån, medan Martin stannade kvar och pluggade (tenta på tisdag), eller mer åkte skidor på Åreskutan...
Anna C hade med sig ett smidigt tält som Viola fick sitta i när vi andra satt i solgropen och gottade oss.  Hon var tyvärr inte riktigt nöjd med det någon längre tid, men det fungerade en stund. Det är lite småjobbigt nu när hon helst inte ska vara i solen, den finns liksom runtomkring oss...
Ett gott gäng i en solgrop! Maja övar på sånger inför konserten på söndag då hon ska sjunga solo!
När vi kom hem blev det gungning med pappa och sen även lite gåträning (se nedan). Viola gillar verkligen att gå nu och är ganska stadig i benen. Hon är även duktigt på att stå själv, om hon håller i något.
Helgen förövrigt var i pluggandets tecken för Martin och i tvättandets, lekandets, fikandets, konsertandets etc för mig och Viola. På lördagkvällen var vi hemma hos Erik och Johanna i Undersåker där vi fick gómat! - grillad kyckling med goá röror, sallad etc och finfin morotskaka till efterrätt. Det blev singstar några timmar också, efter att vi sett slutet på Barca-Real Madrid, så alla var nöjda:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar