fredag 29 maj 2009

Stockholmsvisit!!

På onsdagen bar det av från Åre till Stockholm i bil. Vår vän Pontus var också med och underhöll oss alla:-) ! Bilresan gick över förväntan och det var bara sista timmen som Viola var lite gnällig, men det var verkligen ingen fara!
Vi umgicks med fam Claesson i deras hus i Ölsta (mellan Märsta och Sigtuna) dit även mamma, pappa, moster och morbror (Violas mormor o morfar alltså...) kom. 
Det blev en mysig Kristi Himmelfärdshelg tillsammans, där vi även fick lite finväder och då passade vi på att vara ute och grilla och ha det gott. Calle hade precis rakat sin nya, fina mustasch...- I am Earl...
Vår käraste man och far:-)
Söta Elvira (som sen Viola föddes heter Elvira Kusin Claesson.., viktig!) hade vattkoppor och var lite hängig, men söt och mysig ändå!

Under vår Sthlmsvisit, så hann fam Waldubo även med att träffa fam Ekelund hemma i deras fina lägenhet. - där bjöds det på rabarberpaj, slurp! De vänta tillökning, så i oktober får Axel ett litet syskon. Vi var också och hämtade vår nyinköpta Stokke-stol, som vi fyndat på Blocket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar