söndag 17 maj 2009

Veckan v. 20

Vecka 20 inleddes med att jag och 12 andra brudar hade möhippa för Åsa Johansson, som ska gifta sig med sin Björn på midsommarafton. Det var en riktigt lyckad möhippa med en mycket nöjd blivande brud. En av de grymma sakerna vi gjorde;-), var att rida islandshästar i Brattland. Det var en suveränt kul tur med härliga hästar. Vi fick galoppera jättemycket, så dagen efter var det ömt i både rumpa, rygg och annat som var otränat... Möhippan inleddes med en extrem utmaning för Åsa med rullskidor, cykling, paddling, löpning och downhill. Vi hade god brunch och suverän 5-rätters middag och även mingel och mask - lyx och mys!! Det var också första gången jag var ifrån Viola en hel dag (från 8 på morgon till 12 på natten) och första gången Martin var själv med henne så länge. Allt flöt på jättebra och de hade det såå mysigt hemma!!
Att stå vid bordet har blivit en ny hobby och inte minst att smaka på bordet - smask!
Familjen har haft en snabbutflykt till Ristafallen. Viola gillar rinnande vatten, så vi tänkte se hur hon reagerar på ett vattenfall. Hon tyckte det var spännande, men inte mycket mer än när det är små fall.
Far och dotter framför Ristafallet.
Hela familjen samlad:-)

I torsdags kväll var jag och Viola på Me&I homeparty. De har jättemycket fina kläder, men hör och häpna..., vi köpte ingenting!! Just nu känns det onödiga pengar, när man kan fynda så bra på Tradera;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar