fredag 29 maj 2009

Vår sjukling VIola!

På söndagkvällen när vi var hos Claessons, så började Viola få feber och hon hostade och var snuvig - trist... Vi åkte ändå in på måndagmorgonen och hälsade på vår Pernilla på flådiga Lydmar hotel Det var så kul att se henne och se "hennes" hotell!. Sen var det dags att hämta Martin och faster Emelie vid tåget och bege oss på vår resa till Åre igen! Mysigt med finbesök av Emelie, som ska få en liten kusin till Viola i juli!
När man har 40,5 graders feber, så är man inte direkt iform. Då får man sitta och ta det lugnt med en handduk på huvudet..., man får också kladda och äta själv för att det kanske ska råka slinka ner någon mat. 
Det var så mysigt att ha Emelie på besök och inte minst att besöka inredningsbutiken och fiket 76 kvadrat i Brattland där härliga Bettan jobbade idag. Vi var där i 3 timmar och kikade på fina saker, fikade gófika och umgicks! (Viola hann även med att sova en liten stund).
Medan vi var i Stockholm jag o Viola, så glassade pappa Martin i detta schyssta sommarhus i Kempersvik (Grebbestad). Där firade han Melles 30-årsdag - hurra, hurra, hurra för Melle!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar