torsdag 19 mars 2009

Åre bageri, Traderafynd etc...

Det blir mycket sitt-träning under våra dagar o för det mesta går det så här bra - skulle dock behöva en bra kryp o krälmatta. Vårt NYA vardagsrumsgolv e väldigt halt, svårt att lära sig ta sig framåt så bra här, men runt i cirklar på mage går finfing:-)
Det goaste just nu är nog tårna, tänk när man var så här vig... Det är ofta som strumporna åker av och tårna åker in i munnen. I tisdags försökte hon dra av kompisen Elins strumpor också, men det var strumpbyxor, så hon fick nöja sig att suga på tårna med hennes strumpor på...
Blev mysfika med "moster" Anna på Åre bageri igår, ett riktigt favoplace!! Viola fick lite päron/äpplepuré o dricka vatten ur glas, så hon var rätt nöjd!
Här är vårt nyaste Traderafynd!! En Houdinifleecetröja för 3 kr (+24 kr i porto). Hur fin som helst!!  - säljaren hade stavat fel på houdini i annonsen, så folk hade väl inte hittat den, men det gjorde vi:-) 
Idag var vi på Kyrkis, det var bara 5 barn - rätt så skönt, brukar vara 15-25... Vi sjunger o leker o äter soppa, enkelt men trevligt! Viola hade mysigt med bl.a. Beppe idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar