måndag 30 mars 2009

Mot "söderns" land...

Då har fru Waldubo gjort det igen..., alltså fyndat på Tradera:-) En biljett för mig och Viola till Sthlm (från Åre) för 1 kr - sjukt billigt! Detta gjorde så'klart att vi inte kunde motstå att åka ner under måndagen. Viola hade börjat bli förkyld (rejält) under helgen och hade lite feber, men kändes bättre på måndagen. Resan ner gick superbra och Viola tyckte det var spännande att åka tåg, med alla ljud och alla människor. Min kära syster hämtade oss vid Arlanda och sen fick vi sova en natt hos Claessons - mysigt! Tyvärr hade Violas feber ökat och den var uppe på 39.5 när vi anlände till kusinerna..., det högsta hon har haft, stackars liten. Hon fick en supp och febern gick ner under natten. Det blev tyvärr en del vaket med hosta. 
På morgonen hann Viola mysa lite med kusinerna innan det var dags att åka pendeltåg till Stockholms central och sen vidare med tåg till Töreboda där mormor o morfar (min mamma o pappa!) stod o väntade på oss. Så mysigt återseende! Under kvällen upptäckte jag att Viola hade börjat få en TAND - stort!!!! Undrar om det kanske kan ha orsakat febern??
Viola hade riktigt mysigt med både mormor o morfar och mormors näsa och armbåge var mäkta populära och morfars knogar var smarriga värre:-)
                                            En lässtund med morfar i nya boken - inte fel inte!

En riktig fullträff var att vi fick träffa Jenny o Folke!! Folke är 6 dagar äldre än Viola och ett riktigt charmtroll!! Han o mamma Jenny  bor på Gotland, så vi har inte setts på över 1 år..., men äntligen blev det av! Vi fick en mysig heldag med långpromenad, lek, mat, mkt prat o mys!! Måhända en framtida pojkvän... Åre på vintern o Gotland på sommarn - funkar:-)

1 kommentar:

  1. Vi gör oss båda väldigt bra på kort tagna under ifrån...

    SvaraRadera