torsdag 12 mars 2009

Violas vecka med kusiner

Nu är det full rulle hos familjen Waldubo med besök av Claessons ifrån Märsta. (Elins syster med familj). De kom i lördags o åker hem på söndag. Det är verkligen jättemysigt att få ha lite tid med varandra o för kusinerna att träffas. "Storkusinerna" diggar verkligen lilla Viola sååå mycket!!
I måndags tog Viola spruta (sin andra...) och det gick ganska så bra. Hon grät när hon fick den, men sen gick det över på en gång. Det var läkarundersökning samtidigt och allt såg finfint ut. Innan hon fick sprutan, så vägdes hon o mättes av Evelina och nu är vår Skrutt 65,5 cm lång och väger 8270 g... -börjar bli en del att bära runt på, men är så gosigt med alla hennes härliga veck:-)
Den här veckan har det blivit mycket utetid - härligt! Emanuel, äldste kusinen, går i skidskola månd-fred och Elvira åker skidor o pulka mest hela tiden. Vi har även varit på tur några dagar i Ullådalen och då har brudarna det så här mysigt som ovan!
Här myser pappa Martin o Viola utanför Lillåstugan!
Hon är ett riktigt charmtroll vår Skrutt!! Skrattar ofta o gärna!! Hon är även expert på att "psyka" folk - vrålstirra jättelänge på okända. - de blir oftast väldigt generade!
Funkar bra med skidor och barnvagn... Hm, tyvärr knäckte Martin sina (andra par) Völkl, så nu blir det till att spara ihop till ett par nya... - inte Völkl denna gång hoppa jag.

1 kommentar:

  1. ...fast det är Virres mamma som skriver.
    Söt tjej ni har! Jag får lite Årelängtan när jag läser din blogg men det är roligt att läsa den. Vår Hanna fyller 1 nästa måndag men har en del att ta igen viktmässigt...väger nu knappt 8 kg!
    Kram Kicki

    SvaraRadera