måndag 16 mars 2009

En vanlig måndag:-)

Det känns som att vi har kommit in i ganska bra rutiner nu(går upp o ned, men i alla fall...). Viola somnar ngnstans mellan 20.30-21.30. Oftast lägger vi henne bara i sängen o så somnar hon direkt, eller så får man gå in till henne 2 ggr o sätta i nappen o sen gå därifrån o sen sover hon (oftast är det så!). Hon brukar vakna till 1-2 ggr per natt o då ska nappen in, men somnar om på en gång o sen vaknar hon vid 6-tiden o får lite mat av morsan. Sen somnas det om i 1-1,5 timme. Som ni ser på bilden ovan så är det gröt som gäller till frukost, vid 8-tiden. Idag åt hon, med god aptit, en hel portion - så duktig!! Jag blandar oftast ut den med lite katrinplommonpuré (hon bajsar ruggigt sällan nuförtiden, så det behövs lite hjälp...)
Jag hann gå o träna en sväng när Viola sov o Martin pluggade (härhemma). Efter det kom Kerstin o Ida på besök. Ida är 1/2 år äldre än Viola, så ibland blir hon så här vettskrämd, men för det mesta är det mysigt!!! På lördag 1-årskalas för Ida - kul!!
Så var det dags för lunch och idag bestod smakportionen av Biff stroganoff. Viola har varit lite upp o ned med vad hon tycker om smakportionerna, men det här var mums!! - kanske har lossnat nu. 
Vi har varit på byn en sväng idag o träffat Simon, ätit på Max, hängt lite på Zebra o lämnat in Martins knäckta skidor på Länsförsäkringar. Sittdelen fungerar kanon - Viola sover lika gott i den som i liggdelen o samtidigt som hon får se sig omkring o se sin mamma o pappa när hon är vaken.
Hemma har Viola hängt lite på mage. Hon blir så frustrerad när hon inte tar sig framåt, men det lär nog komma snart! På kvällen tog jag o Viola ett bad - så mysigt! -efter det åt hon lite från mig o somnade på studs 20.15, inte dåligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar