söndag 15 mars 2009

Viola börjar bli stor...



Idag har vi haft en helt fantastisk dag!! Det har varit strålande solsken i stort sett hela dagen o jag har fått åka skidor med mina kära vänner Anna o Pernilla - riktigt lyxigt! När vi kom hem satt vi utanför lägenheten o sola hela familjen o Viola hade på sig sina schyssta solbrillor som hon fått av kusin Elvira. Nu har familjen Claesson åkt hem, efter en mysig vecka med mycket bus o skoj!
Vår Skrutt börjar bli stor nu... känns lite läskigt, men sant. Så i helgen har vi bytt till den större bilbarnstolen - en be safe izi... Tack för julklappsbidrag från farmor o farfar:-)

Kusin Elvira var riktigt förtjust i sin lillkusin och lämnade henne inte många sekunder. Här pussas de - mysigt!! Elvira heter numera Hanna Elvira Kusin Claesson - gulligt!!
Idag bytte vi även till sittdel i vagnen och Viola verkade gilla det järnet att få se vad som händer runtomkring! Det är otroligt mysigt att få titta på varandra när man är ute o går - köp alltså en sittdel som kan vändas mot dig (hett tips:-) ) 

I torsdags kväll fick Viola ännu en kompis - Molly Ryman. GRATTIS Victor o Emeli till er lilla prinsessa, vi längtar tills vi ses!! KRAM

I torsdags kraschade även vår dator, trist!! - det är den andra pc'n på drygt 2 år som har kraschat för oss, så nu har vi slagit på stort o köpt en mac...! -känns än så länge mycket bra!! Det tråkiga är att vi inte har fört över bilder på vår prinsessa under de senaste månaderna (till den externa hårddisken), men vi hoppas o tror att de ska gå att rädda!! - vi håller vår tilltro till Måsen just nu, vår räddare i nöden;-)

2 kommentarer:

  1. Välkomna in i mac-världen. Bra val!!

    SvaraRadera
  2. Ja, har ni oxå mac - nice:-) Vi får utbyta lite erfarenheter ngn dag;-)

    SvaraRadera