torsdag 5 mars 2009

Härliga vårdagar!

I tisdags var det en riktigt härlig vårdag!! Efter att jag och Viola varit ute o gått, så fixade jag varm choklad o bullar till min studerande man o så satt vi på vår uteplats o njöt - sååå gott!!!
Viola är fortfarande väldigt hostig, så vi skippade tyvärr Sagostunden idag, synd för det är väldigt mysigt - men viktigare att hon blir kry så'klart!
Hon är så duktigt på att ligga på magen nu och snurrar gärna runt som i en cirkel, svårt att bara ligga still! Hon har även gjort vissa tendenser till att lyfta på rumpan och vilja ta sig framåt på så vis och blir rätt frustrerad när hon står still...

Hon har inte bajsat på 3,5 dygn nu, så nu försöker jag att mata henne med katrinplommonpuré, det är sådär populärt och man blir ganska snygg efteråt;-)

Idag har vi varit på byn i flera timmar och myst och käkat lunch med gravida Anna på Executive skiing, riktigt trevligt ställe! Anna ska få en liten knodd (en Lennart..) om 3 veckor, på Violas 6-månadersdag - hoppas den kommer då!
När vi kom hem från byn, så hängde vi lite utanför - vi är så glada för vår grymma uteplats!! Viola har fått en ny (Tradera:-) ) overall nu, som vi invigde idag - fin vá!
Nu ska vi mysa i några timmar till, tills käre far kommer hem från en 12-timmars arbetsdag som skidpatrullör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar