måndag 2 mars 2009

Violas helg...

Vi har haft en skön helg, men väldigt förkyld, särskilt hos mig och Viola. Igår började Martin om igen med sin och hade fått vår hosta... I lördags var vi hos Klintefelts och fick en urgod smörgåstårta (från Strandcafét), som de hade köpt för att fira Martin lite i efterskott -mys! Vi har också hunnit hälsa på Martins syssling Elias och hans Sofie, där vi blev bjudna på paj och fått pizza av Måsen o Anna - helgen har "lönat" sig;-)
Viola har blivit så duktig på att sitta nu och behöver nästan inget stöd alls! Undra om hon kände på sig att hon var tvungen att klara det innan hon blev 5 månader - som hon blev i fredags - HURRA för vår lilla stora Skrutt!!!

Igår var vi och fikade på Åre bageri, det mest intressanta för Viola var flaggorna utanför, de är grymma!! Martins kusin Malin var också med, tyvärr ingen bild på henne.
Viola läser sin pekbibel med stort intresse varje dag..., hm, den smakar gott i alla fall!
Hon gillar verkligen att spana in sig själv och idag låg hon en lång stund och spanade och slickade på spegelbilden. Hon börjar verkligen bli stor nu, det är så fantastiskt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar