onsdag 1 april 2009

Alingsås! (ok Alinge Texas)...

Efter att ha varit på resande fot i 4 ,5 dagar utan pappa Martin, så var det ett kärt återseende i Alingsås! Vi inledde vår Alingsåsvistelse med en kebabpizza, vilket är ett stående måste när man är där - sååå goda kebabpizzor!!
 

På fredagen var vi hemma hos familjen Willén Ryman - alltid lika mysigt!! De fattas oss så'klart i Åre, men det är alltid trevligt att träffas i Alingsås. De har fått iordning så snyggt i deras funkisvilla! 16/4 är deras lilla Minimo beräknad, vi längtar så efter det lilla underverket!!
Största delen av helgen befann vi oss hos Violas farmor o farfar. Det var mycket mysigt o man blir alltid bortskämd med god mat av Carina! Emelie (faster) var på en snabbvisit o Jonas (farbror) med fru Stina fick vi äran att umgås med mycket under helgen!!
Martins farmor o farfar (Violas gamlefarmor o gamlefarfar) var också på besök på Tegelbruket. De är så mysiga och det är så roligt både för Viola och dem att få träffas litegrann när vi är nere.
Förra veckan fyllde Violas kompis Ebba 1 år - hurra! Vi hade turen att 1-årskalaset inföll när vi var i Alingsås. Familjen Waldubo kom hem till Arnstrands o överraskade - så mysigt!! Där var också Rymans, David, Sofia o Lydia o fam Brandström - så gott att träffa goá vännerna igen!!

Det är verkligen tråkigt att våra familjer och många av våra vänner bor så långt bort (eller om det är vi som bor långt borta...). Vi uppskattar alla så oerhört mycket och det är så roligt när vi ses, man önskar bara att det kunde bli lite oftare...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar