måndag 20 april 2009

Skön helg!!

I lördags var lilla familjen ute på en tur i Ullådalen, sååå mysigt! Det märks på kläderna att vi inte är några "långturare", utan mer "njutturare"... Vi softade utanför Lillåstugan med Anna, Peter o Hilmer o vi lovar att det inte är sista gången familjen har en turdag tillsammans!
På kvällen hade vi första grillfesten för i år hemma på vår uteplats. Det var härlig solnedgång, men tyvärr endast 1 grad..., vi trotsade det och satt ute fram till 21.00. Så gott med härliga vänner - ni uppskattas!
Vi har umgåtts med härliga Ida o hennes sköna föräldrar. Det är bra att hon är hemma hos oss ibland (hon är 13 månader nu), så att vi lär oss att barnsäkra hemmet. Än så länge har vi inte varit så duktiga på det, men vi märker att ju rörligare Viola blir desto viktigare är det ju! - inte minst nu när hon yr omkring i sin gåstol - överallt! 

En fika på Åsa o Elvins altan i solen efter en långpromenad, är inte helt fel! De är så söta de här 3 och har så mycket olika personligheter redan i så tidig ålder. 
Viola är oftast en riktigt glad prick och man kan inte annat än bli varm i hjärtat när hon skrattar med hela ansiktet!

Måndagen avslutades med 30-årsfest (överraskning) för Andreas Ahlberg. Det var mycket trevligt och vi höll till i Magasinet, Undersåker. Mycket folk och inte minst lilla söta Ella (2 veckor) hade hittat dit:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar