lördag 4 april 2009

lördag v. 14



Nu har vi besök av Dan-Marcus o flickvännen Malin. De kom i onsdags o åker hem söndag. D-MP har blivit lite knasig i ryggen så Martin ställde upp med lite massage o vi sa just det, ser det ok ut eller inte;-)
Viola är fortfarande förkyld, vilket är jobbigt för alla parter..., självklart för Viola, men det blir ju lite skillnad för oss oxå när man knappt har fått sova på 2 veckor. HOPPAS det går över snart!! Idag (lördag) började solen titta fram efter lunch och medan de andra begav sig till backen gick jag o V ut o gick i det fina vädret - lovely!
Efter promenaden hängde vi på vår uteplats - som är helt fantastiskt i detta väder!!! Viola är för skön i sina brillor (tack Sofia).
Vi passade på att ha lite manikyr när vi ändå satt ute. Det fungerade förvånansvärt bra och Viola tyckte t.o.m. det var intressant att kolla på vad morsan höll på med.
Hon är för go!!! Trots att hon håller mig vaken större delen av natten, så älskar jag henne över allt annat (inkl M så'klart!!). Det är otroligt hur man kan känna så mycket kärlek till en som man bara har känt i 1/2 år, men så är det.

Vilken stund som helst är det dags för Anna o Mattias o klämma fram sin "Lennart", vi väntar med spänning!! Heja, heja, heja:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar