måndag 27 april 2009

En skön torsdag!

Idag hade jag o Viola tänkt varit hemma o tagit det lugnt, men när Micke ringde o frågade om "Kyrkis", så var vi självklart sugna på det! Det är ju soppa o bröd för 20 kr med kaffe o kaka efter, kan inte bli bättre. Förra gången jag o Viola var på Kyrkis, så var det bara vi och 3 från Svenska kyrkan, idag var det lite bättre uppslutning av de andra - kul!
Efteråt gick vi till Executive och solade på deras uteterass tillsammans med fam Camnerin (o Micke o Ida så'klart). Martin "Måsen" var också där och var lite avundsjuk på föräldraledigheten...
Väl hemma igen var det gåträning på vår härliga uteplats. Viola har börjat fastna för rinnande vatten. När vi går mellan Torpet och byn, så rinner det ett litet "vattenfall"... och Viola kan sitta o titta jättelänge. Det får bli Ristafallet snart!
På kvällen (vid 18-tiden) var det lite grillmys hemma hos oss med fam Nimeryd. Det är så gott att ha dem i närheten (2 hus bort). Viola gillar Kerstin skarpt!
Pappa M sitter o matar dotra si med lite bananyoughurt - slurp! Efteråt fick jag åka på volleyboll, åh vad grymt kul - längtar till sommarn och att få spela beachvolley på sand!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar