torsdag 9 april 2009

Glad Påsk och härliga Ella:-)

GLAD PÅSK önskar vi er alla!! Idag är det Skärtorsdagen och då har vi ju självklart klätt ut oss till påskgummor! Viola tyckte det var riktigt kul att titta i spegeln på sig och på mig när vi var rödblommiga och prickiga:-) Det är i alla fall få som kan bli så här söta som "kärringar" som Viola! 
Vi har också hunnit med att varit på byn en sväng på förmiddagen och som vanligt på Skärtorsdagar, så ångrar man det... Åre invaderas varje skärtorsdag av norrmän som åker raggarbilar o super - roligt nöje... not! Vi uträttade några ärenden och sen skyndade vi oss hem till lugnet och till snuviga pappa Martin.
Påskgummorna begav sig av till Undersåker och fick äran att träffa den nykläckta Ella Linnéa Camnerin. En liten sötis som föddes i lördags. Det är helt otroligt att Viola var så liten för bara ett halvår sen.
Här är den stolta mamman, Anna. Vi önskar er all lycka till Anna o Mattias och vi är så glada att vi får vara med o lära känna detta underverk!!!
Idag kom det en superfin tröja på posten som Violas farmor har stickat. Viola är ett riktigt busfrö, så vad passar inte bättre än en "Pippitröja". TACK farmor Carina!!
En favoritsysselsättning är fortfarande att spana in sig själv, eller andra, i spegeln - sötis!!
Nu sover Viola gott och jag har t.o.m. varit i kyrkan, alldeles själv (från Waldubos), på Getsemanestund - för att påminnas om varför vi firar påsk. Det var en skön stund! Nu sovdags o imorn kommer David o leker med oss över påsken. Pernilla är också här, men bor hos Anna - mys!! Än en gång, ha en skön påskhelg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar