tisdag 7 april 2009

Härlig tisdag!

Idag har vi varit o badat, för första gången, på Holiday club. Snälla Therese släppte in oss tre mammor med barn gratis - bra med kompisar:-)! Här har Viola o Elin det mysigt i knät på Mia. Malte o mamma Mia var också med brudarna o badade. Vi satt i barnpoolen o plaskade o lekte med badankor o båtar - härligt!
Självklart måste man ta en paus i badandet och äta lite majskrok. Då är man så här söt!!
Efter badandet gick vi till Torget och hängde på "Apberget". Anna kom också dit och umgicks med oss mammor med barn. Viola är så cool i sina solglasögon!
Efter många timmar på byn, så var det skönt att komma hem. Viola sprattlar alltid lite extra när vi är hemma, det märks att hon känner igen sig! Vi satt en sväng på vår uteplats och njöt av eftermiddagsvårsolen.
Efter gröten vid 5-tiden var det tydligen bajsdags - o här är bajsminen... Hon tar verkligen i och blir härligt röd runt ögonen. Vår egen lilla sötnos!

Nu gillar hon verkligen vällingflaskan (vällingen;-))! Ikväll slurpade hon i sig 150 ml på ett kick (hade nog gått i mer, men det var det jag hade blandat till). Hon satt med på Cellgruppen ett tag och charmade dem så'klart! - sen somnade hon som en stock så fort jag lade ner henne - good girl!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar