tisdag 14 april 2009



Hm, konstig bild på hur Viola o jag hade det på påskaftonsdag... Den började riktigt dåligt, med att vi trodde att vi inte skulle kunna få in pulkan i bilen, att det var för mycket folk så att vi ej kunde åka upp med V på Skutans topp. När jag äntligen lyckades "trycka" in pulkan i bilen o vi kommer upp mot Ullådalen, så är det kaos! -jag har aldrig sett så mycket bilar. - vi fick vända o parkera vid Rödkulleinfarten o sen var det bara att knata uppför med pulkan på släp. När vi väl kom upp, så var humöret på topp o vi fick en fantastisk eftermiddag med Nimeryds o några andra kompisar.

När vi kom hem så satt vi utanför från 17-18.30 och njöt av det fina vädret tillsammans med pappa Martin och David. VI trotsade all påskmat och beställde pizza - urgott:-) Efterrätten avnjöts hemma hos Måsen tillsammans med 6 andra goá människor.
Påskdagen fick jag åka lite skido i backen o på kvällen blev det middag på Broken. Viola sov gott i sin pyjamas i vagnen, men vaknade efter ett tag. - inte alla som har suttit i pyjamasen på Broken:-)
På annandag påsk blev det en tur till Lillåstugan med Anna o Pernilla. Där var det friluftsgudstjänst, som vi tog del av. Vädret var typiskt aprilväder: moln, sol, hagel, regn...! Vi tog en våffla inne i stugan - alltid lika gott!


Vi skyndade oss att sätta oss i en solgrop o sola när solen tittade fram. Viola sov gott i sin fina Fjellpulka!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar