måndag 27 april 2009

Härlig helg!!

Vi har haft en kanonhelg med strålande solsken och runt 15 grader på termometern. I lördags begav vi oss, efter mycket velande.., till Storulvån. Det blev en lite bakhal, men vacker, tur från vägen till "dalen" mellan Sönner och Norder Tväråklump. Där möttes vi av fam Johansson/Alvtegen o Christer - trevligt!
Här sitter de o har det gott!
Christer hade självklart med sig sin kite. Han tog sig upp på Sönner med den och tog skidorna ner. Gott att slippa gå upp!!
Jag, Viola, Åsa o Elvin åkte till fjällstationen en sväng och där träffade vi bl.a. på Daniel, som med glädje matade Viola lite. 
På söndagen fick jag o Viola en riktigt härlig tur i Ullådalen med Johanna, Sigge o Simon. På vissa ställen var det lite barmark och på vissa ställen sjönk vi ner i "slasksnö", men på det hela taget var det riktigt fint fortfarande i lovely Ullådalen! Vad passar bättre efter att ha gått 8 km - självklart en gófika i en solgrop:-)

Vi bor så fantastiskt härligt i detta vackra landskap!! Som vanligt så är vi oerhört tacksamma och glada för att vi bor här och för alla härliga vänner vi har här, men samtidigt saknar vi ju all familj o alla goá vänner i södern...!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar